فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ به تعداد دلخواه
نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
آبلیمو در صورت تمایل
پیاز خلالی 1 عدد
پودر سوخاری آینز به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
تخ ممرغ 1 عدد​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

فیل ههای مرغ را از چند ساعت قبل داخل پیاز  خلالی، نمک، فلفل، روغن مایع و در صورت  تمایل مقداری آبلیمو   خوابانید تا مزه دار شود
بعد فیل ههای مرغ را جدا کرده و در آرد بغلتانید  بعد داخل تخم مرغ زده شده گذاشته و بعد در  پودر سوخاری آینز   غلتانید و در روغن مایع داغ  شناور سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی  بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی