فیله مرغ به تعداد دلخواه
نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
آبلیمو در صورت تمایل
پیاز خلالی 1 عدد
پودر سوخاری آینز به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
تخ ممرغ 1 عدد
فیل ههای مرغ را از چند ساعت قبل داخل پیاز خلالی، نمک، فلفل، روغن مایع و در صورت تمایل مقداری آبلیمو خوابانید تا مزه دار شود
بعد فیل ههای مرغ را جدا کرده و در آرد بغلتانید بعد داخل تخم مرغ زده شده گذاشته و بعد در پودر سوخاری آینز غلتانید و در روغن مایع داغ شناور سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود
منبع: هنر آشپزی