ماهی سوخاری

فیله ماهی تیاپیلا 600 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آّب لیموی تازه 2 قاشق سوپ‌خوری
آرد سفید یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ 1 عدد
پودر سوخاری آینز تُند: نصف یک بسته
روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

ماهی‌ها را به قطر دو انگشت برش دهید و با نمک، فلفل و آب‌لیمو به مدت نیم ساعت مزه‌دار کنید، سپس در سه بشقاب به ترتیب آرد سفید، تخم‌مرغ کمی زده‌شده و پودر سوخاری بریزید و ماهي‌ها را ابتدا در آرد، بعد در تخم‌مرغ و در آخر در پودر سوخاري بزنید و حدود 5 دقيقه در روغن داغ فراوان سرخ كنيد تا دو طرفش طلایی شود​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی