چیکن کریسپی

کارشناس: رامین عباسی​​​​​​​

سینه مرغ 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیموی تازه 1 عدد لیمو
ژامبون گوشت 70 گرم
مواد پودر مخصوص:
بیسکوییت ترد 2 بسته
پودر کاری 1 قاشق سوپ‌خوری
قرص سوپ مرغ 1 عدد
پودر سیر 1 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه 2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
پودر سوخاری آینز: 1 پیمانه​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل و آب لیمو مزه‌دار کنید، سپس در پودر مخصوص زده و سرخ نمایید. در پایان به صورت پرسی یا در نان ساندویچی با ژامبون سرو نمایید.
طرز تهیه پودر مخصوص:
تمام مواد (به جز پودر آینز ) را در مخلوط‌کن ریخته و کاملاً پودر کنید و در پایان پودر آینز را اضافه کنید.​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی