توپک سوخاری

تعداد: 20 عدد/ آماده‌سازی: 15 دقیقه/ استراحت: 45 دقیقه/ پخت: 15 دقیقه/ سطح: متوسط​​​​​​​

گوشت گوساله (چرخ‌کرده): 250 گرم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
اورگانو (پودرشده): 2/1 قاشق چای‌خوری
پاپریکا (پودرشده): 2/1 قاشق چای‌خوری
رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه (رنده‌شده): 1 قاشق چای‌خوری
پودر سیر: 2/1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 3 عدد
خلال بادام: 100 گرم
آرد نول: 3 قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

1. گوشت  را  با  4 قاشق  سوپ‌خوري  پودر  سوخاري  و  مقداري  نمک  ورز  دهید،  سپس  اورگانو،  پاپريکا،  رنده پوست  ليموترش،  زنجبيل،  پودر  سير  و  مقداري  فلفل  سياه  را  ‌همراه  يک  عدد  تخم‌مرغ  به  آن  اضافه  کنيد  و  مجدداً  ورز  دهيد  تا  کاملاً  حالت  چسبندگي  پيدا  کند. کف  دست  را  با  مقداري  آب  مرطوب  و  مخلوط  را  به  20 قسمت  مساوي  تقسيم  کنيد مخلوط  گوشت  را  به  شکل  گلوله  فُرم  دهيد. توپک‌ها  را  در  ظرفي  بچينيد  و به‌مدت  30 دقيقه  در  يخچال  استراحت دهيد
2. خلال  بادام  را  در  غذاساز  بريزيد  و  هم بزنید  تا  يکدست  شود،  سپس مقداری  پودر  سوخاري  به آن بیافزایید و  هم بزنید. مخلوط  را  در  ظرفي بریزید و کنار  بگذاريد
3.  تخم‌مرغ  باقي‌مانده را همراه  مقداري  نمک  و  فلفل  سياه  در ظرفی بریزید و با  چنگال  هم  بزنيد تا یکدست شود.  3   قاشق سوپ‌خوري آرد  را به آن بیافزایید و هم بزنید. کوفته‌ها  را  از  يخچال  خارج  کرده، ابتدا  آن‌ها  را  به  آرد، سپس  به  بقیه تخم‌مرغ  آغشته  کنيد  و  در  مرحله  آخر،  در  مخلوط  پودر  سوخاري  بغلتانيد 
4. کوفته‌ها را در قابلمه‌اي حاوي روغنِ ‌داغ فراوان سرخ كنيد، سپس آن‌ها را به‌وسيله كفگير سوراخ‌دار از قابلمه خارج كرده و روي حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها به‌مدت  15 دقيقه  گرفته شود. توپک‌هاي  سوخاري  را  در  ظرف  مورد  نظر  بچینید  و  همراه  سس  دلخواه  سرو  کنيد​​​​​​​

​​منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا-شماره131