کارشناس: حمیده شایقنیا
ساق مرغ 4 عدد
مایونز 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سیر یکدوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یکچهارم قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سوخاری حدود 1 پیمانه
پنیر پارمزان یکچهارم پیمانه
ابتدا ساقهای مرغ را با مایونز، آبلیمو، ادویهها، سرکه و روغن مایع در ظرفی دردار خوب مخلوط کنید و حداقل 3-4 ساعت یا حتا یک شب در یخچال استراحت دهید، سپس در ظرفی دیگر آرد سوخاری و پنیر را مخلوط کرده و ساقهای مرغ طعمدار شده را در این ترکیب بغلتانید تا خوب روی ساقها را بپوشاند (در صورت نیاز برای بهتر کاورشدن از دست استفاده کنید)، سپس به مدت 40 تا 50 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید. در صورت تمایل به طلاییشدن روی مرغها میتوانید از شعله بالایی فر (گریل) به مدت کوتاه 3-4 دقیقه استفاده کنید
در صورت تمایل میتوانید مقداری روغن مایع و کره آبکرده را با قلممو آهسته روی ساقهای کاورشده با پودر سوخاری بکشید.
منبع: هنر آشپزی