رول سوخاری نوتلا و میوه

نان  تست  تازه  6 عدد
کره  بادام  زمینی  3 قاشق  چای  خوری
نوتلا  یا  هر  محصول  شکلاتی  مشابه
دیگر  100 گرم
انبه  و  توت  فرنگی  خردشده  در  مجموع
50 گرم
آرد  سفید  2 قاشق  سوپ  خوری
تخم  مرغ  1 عدد
آرد  سوخاری    3 قاشق  سوپ  خوری
روغن  برای  سرخ  کردن  به  مقدار  لازم
روغن  مایع  1 قاشق  چای  خوری​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

قسمت  دور  و  قهوه ای  نا  نها  را  به  وسیله  چاقوی  دندانه دار  بریده  و  جدا  کنید.   با  وردنه  روی  نا  نها  بکشید  تا  صاف   نازک  شوند  . کمی  کره  بادا  م زمینی  روی  نا  نها  زده  و  بعد  دو  برابر  آن  نوتلا  بزنید،  میوه ها  را  روی  آ  نها  قرار  داده  و  رول  کنید  .
رو  لها  را  در  ظرف  حاوی  آرد  سفید  بغلتانید،  در  ظرفی  دیگر  تخم  مرغ ها   را  با  چنگال  زده  و  رو  لها  را  در تخم  مرغ  و  در  آخر  در  آرد  سوخاری   بغلتانید  و  سپس  در  روغن  زیاد و  داغ  سرخ  کنید.
 رو  لها  را  روی  حوله کاغذی  قرار  دهید  تا  روغن  اضافه کشیده  شود  .
بقیه  نوتلا  را  با  یک  قاشق چا  یخوری  روغن  مایع  مخلوط  کرده و  به  روش  ب  نماری  یا  در  مایکروفر ذوب  کنید  و   و  رولهای  سوخاری شده  را داخل  آن  زده  و  سرو  نمایید​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی