بازوی سوخاری

تعداد: 4 نفر/ آماده سازی: 15 دقیقه/ استراحت: 20 دقیقه/ پخت: 15 دقیقه/ سطح: آسان​​​​​​​

بازوي مرغ: 12 عدد
آب لیموترش تازه: 4/1 پیمانه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
پودر سوخاری: 100 گرم
تخم‌مرغ (همزده‌شده): 3 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم
سيب‌زميني (خلالي درشت و سرخ‌شده): مقداري براي سرو​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

1. بازوهاي مرغ را همراه آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیرو کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به‌مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه‌دار شوند.
2. پس از اين مدت، ظرف را از يخچال خارج كرده، بازوهاي مرغ را در ظرفی حاوی پودر سوخاری بغلتانید، سپس به تخم‌مرغ آغشته کرده و در آخر، مجدداً در پودر سوخاری بغلتانید و در قابلمه‌اي حاوی روغنِ داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.
3. بازوهاي مرغ را به‌وسيله كفگير سوراخ‌دار از قابلمه خارج كرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. بازوي سوخاري را همراه سيب‌زميني سرخ‌شده،‌ سرو كنيد​​​​​​​

​​منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا-شماره131