پای کدو با رویه سوخاری

پودر سوخاری (برای کف) یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
پودر سوخاری (برای داخل پای) یک‌دوم پیمانه
پنیر پارمزان یک‌چهارم پیمانه
آویشن 1 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کدو 2 عدد (یک عدد نگینی‌خردشده و یک عدد اسلایس‌های باریک‌شده)​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

پودر سوخاری را کف ظرف پای بریزید. تخم‌مرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمزان، آویشن، نمک، فلفل وکدوی نگینی را مخلوط کنید و یک لایه روی پودر سوخاری ریخته و سپس کدوهای نازک اسلایس‌شده را روی آن بچینید و دوباره یک لایه از مواد را بریزید، سپس در فر از پیش گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی