گوشت کمچرب چرخکرده 800 گرم
جعفری خردشده یکدوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
جوز هندی رندهشده 1 عدد
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
تخممرغ آبپز 10 عدد
آرد به مقدار لازم
تخممرغ زدهشده 2 عدد
پودر سوخاری آینز 150 گرم
روغن سرخکردنی به مقدار لازم
گوشت، جعفری، نمک، فلفل، جوز هندی و پودر خردل را در غذاساز ریخته و دو دقیقه مخلوط کنید. تخممرغهای آبپز را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
از گوشت به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز کنید و تخممرغ را وسط آن گذاشته و لبهها را جمع کنید تا کاملاً تخممرغ را بپوشاند (اگر چسبنده بود دستها را به کمی آرد آغشته کنید)، سپس ابتدا در آرد، بعد در تخممرغ زدهشده و در نهایت در پودر سوخاری آینز بغلتانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار داده و سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
منبع: هنر آشپزی