آماده سازي: ۱۰ دقيقه | استراحت: ۳۰ دقيقه | پخت: ۱۵ دقيقه | سطح: متوسط
ادويه جرک *: ۳ قاشق سوپ خوري
سوياسس: ۲ قاشق سوپ خوري
روغن گياهي: ۳ قاشق سوپ خوري
فيله مرغ: ۹۰۰ گرم
پودر سوخاری آینز: ۲ پيمانه
روغن ماي (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
*ادويه جرک، يک طعم دهنده است که به صورت خشک و مرينيت شده استفاده مي شود و طعم بين نظيري به مرغ و گوشت مي دهد. براي تهيه آن، به سوپرمارکتهاي معتبر و بزرگ مراجعه کنيد.
۱- ادويه جرک را همراه سوياسس، سرکه سيب و روغن گياهي در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند.
۲- فيله هاي مرغ را به مايه بالا بيافزاييد و زير و رو کنيد تا کاملاً مزه دار شوند. روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال استراحت دهيد.
۳- پس از اين مدت، ظرف را از يخچال خارج کرده، فيله هاي مرغ را در ظرفي حاوي پودر سوخاری آینز بغلتانيد، سپس در قابلمه اي حاوي روغن داغ فراوان سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. فيله هاي مرغ را به وسيله کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود. مرخ جرک سوخاري را در ظرف مورد نظر بچينيد و سرو کنيد.
منبع: ماهنامه ساناز سانيا