ناگت مرغ

بالای ران مرغ (مغز ران)، بدون استخوان   700 گرم
پیاز کوچک، ریز خرد شده   1 عدد
تخم‌مرغ   1 عدد
پودر نان بیات (نان تست یا داخل باگت)   یک‌دوم پیمانه
پودر عصاره‌ی مرغ   1 قاشق سوپ‌خوری
سیر   1 حبه
پودر نان خشک   یک‌دوم پیمانه
روغن برای سرخ کردن   به مقدار لازم
سس گوجه   یک‌سوم پیمانه
سس باربکیو   2 قاشق سوپ‌خوری
سرکه‌ی خرما   1 قاشق سوپ‌خوری​​​​​​​

مواد لازم (برای 6 نفر)

روش تهیه

مرغ، پیاز، تخم‌مرغ، پودر نان بیات، پودر عصاره‌ی مرغ و سیر را در خردکن یا غذاساز بریزید تا خمیر شود، سپس از مواد به اندازه‌ی یک قاشق سوپ‌خوری بردارید و به شکل شامی‌های کوچکی فرم داده و بعد در پودر نان خشک بغلتانید، در این مرحله می‌توان آنها را فریز کرد، سپس در روغن فراوان سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ناگت‌ها را با مخلوط سس گوجه، سس باربکیو و سرکه‌ی خرما سرو کنید​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی