بالای ران مرغ (مغز ران)، بدون استخوان 700 گرم
پیاز کوچک، ریز خرد شده 1 عدد
تخممرغ 1 عدد
پودر نان بیات (نان تست یا داخل باگت) یکدوم پیمانه
پودر عصارهی مرغ 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
پودر نان خشک یکدوم پیمانه
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
سس گوجه یکسوم پیمانه
سس باربکیو 2 قاشق سوپخوری
سرکهی خرما 1 قاشق سوپخوری
مرغ، پیاز، تخممرغ، پودر نان بیات، پودر عصارهی مرغ و سیر را در خردکن یا غذاساز بریزید تا خمیر شود، سپس از مواد به اندازهی یک قاشق سوپخوری بردارید و به شکل شامیهای کوچکی فرم داده و بعد در پودر نان خشک بغلتانید، در این مرحله میتوان آنها را فریز کرد، سپس در روغن فراوان سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ناگتها را با مخلوط سس گوجه، سس باربکیو و سرکهی خرما سرو کنید
منبع: هنر آشپزی