پنیر کممبر 1 عدد
آویشن ی کدوم قاشق چا یخوری
پودر سیر ی کچهارم قاشق چا یخوری
پودر سوخاری آینز یا آرد سوخاری 80 گرم
2 عدد - تخم مرغ 1
آرد 40 گرم
روغن برای سر خکردن به مقدار لازم
بادام هندی و بادام زمینی تست شده
برای سرو به مقدار لازم
ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قرار دهید
در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پودر سوخاری آینز یا آرد سوخاری افزوده و کنار بگذارید
تخ ممر غها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یکدست شوند . آرد را نیز در بشقابی ریخته و کنار بگذارید
کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخ ممرغ بغلتانید و در آخر در
پودر سوخاری آینز بزنید و در روغن داغ انداخته و سرخ کنید، در پایان با بادام هندی و بادا مزمینی سرو نمایید
در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری روی پنیر بیش تر شود
میتوانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پانکو در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آ نها را سرخ کنید
منبع: هنر آشپزی