میت بال

کارشناس: مهناز ایدی​​​​​​​

گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
آرد سوخاری ریز 2 قاشق چای‌خوری
سس خردل 1 قاشق چای‌خوری
سس باربیکیو (دودی) 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر کبابی 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ درشت، هم‌زده 1 عدد
آرد پانکو 4 قاشق سوپ‌خوری
روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم​​​​​​​

مواد لازم (برای 10نفر)

روش تهیه

گوشت، آرد سوخاری، سس خردل، سس باربیکیو، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و خوب ورز دهید، سپس 30 گرم از مخلوط را برداشته و کمی پنیر داخل آن بگذارید و گرد کنید.
میت‌بال آماده‌شده را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در آخر آرد پانکو بغلتانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در پایان در روغن داغ سرخ کنید و به وسیله دستمال کاغذی آشپزخانه روغن اضافه آن را گرفته و سرو نمایی​​​​​​​

​​منبع:‌ هنر آشپزی