کروکت مرغ کریسپی

تعداد: ۴ نفر / آماده سازي: ۱۰ دقيقه / استراحت:‌۴ دقيقه / پخت: ۲۰ دقيقه / سطح: متوسط​​​​​​​

روغن زيتون: ۴ قاش سوپ خوري
آرد نول (الک شده):‌۴ قاشق سوپ خوري
شير:‌ ۲۰۰ ميلي ليتر
سينه مرغ (پخته و چرخ شده): ۱۱۵ گرم
بيکن گوساله (خرد شده): ۵۵ گرم
جعفري (پاک و خرد شده): ۱۰ گرم
جوز هندي:‌۱/۸ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
تخم مرغ (همزده شده): ۱ عدد
پودر سوخاری آینز: ۵۵ گرم
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سس مايونز سيردار: مقداري براي سرو​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

۱- روغن زيتون را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود. آرد را به آن بيافزاييد و تفت دهيد تا سرخ شود. شير را به تدريج به قابلمه بيافزاييد،‌ حرارت را زياد کنيد تا جوش بيايد، سپس حرارت را ملايم کنيد و تا غليظ شود.
۲- قابله را از روي حرارت برداريد و مايه آماده شده را در ظرفي بريزيد. مرغ چرخ کرده را به آن بيافزاييد و هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شود،‌ سپس بيکن را همراه جعفري،‌ جوز هندي،‌ مقداري نمک و فلفل سياه به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند. روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در يخچال قرار دهيد.
۳- پس از اين مدت، ظرف را از يخچال خارج کرده، کروکت ها را در قابلمه اي حاوي روغن داغ فراوان سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند (روغن جوش). کروکت ها را به وسيله کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روي حوله کاغذي قار دهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود. کروکت مرغ را همراه سس مايونز سيردار سرو کنيد.​​​​​​​

​​منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا