قارچ پنیری

تعداد: ۲ نفر | آماده سازه: ۱۰ دقیقه | استراحت: ۳۰ دقیقه | پخت: ۱۵ دقیقه | سطح: متوسط​​​​​​​

زعفران: یک قاشق سوپ خوری
زردچوبه (پودر شده): ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
میگو (پاک شده): ۱۲ عدد
آب لیمو ترش تازه: ۱/۴ پیمانه
آرد گندم (الک شده): ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ (همزده شده): ۳ عدد
پودر سوخاری آینز: ۱۵۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم​​​​​​​

مواد لازم

روش تهیه

۱- زعفران را همراه زردچوبه، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزی و هم بزنید، سپس میگوها را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا میگو کاملاً مزه دار شود. پس از این مدت،‌آب لیموترش تازه را به آن بیافزایید و هم بزنید.
۲- میگوها را در ظرفی حاوی آرد بلغتانید، سپس به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و در آخر، در ظرفی حاوی پودر سوخاری آینز بلغتانید
۳- میگوها را به قابله ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، سپس آن ها را به وسیه کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی میگوها گرفته شود. میگوهای سوخاری را همراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید​​​​​​​

​​منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا-شماره129