سينه مرغ : ۳ عدد
آرد : ۱/۲ پيمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
پودر سوخاری آینز: ۱ پيمانه
آرد سوخاری : ۱/۲ پيمانه
سس چيلي : ۱ و ۱/۲ پيمانه
کنجد : ۱/۲ پيمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گشنيز : براي تزيين
فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد و روي سيني فر کاغذ روغني بگذاريد.
سينه هاي مرغ را به قطعات 2 سانتي برش بزنيد.
۴ کاسه انتخاب کنيد و در اولي آرد را به همراه نمک و فلفل بريزيد و باهم مخلوطشان کنيد.
در کاسه دوم تخم مرغ ها را به همراه يک قاشق غذاخوري آّب بريزيد و هم بزنيد.
در کاسه سوم پانکو و آرد سوخاری را ريخته و باهم مخلوطشان کنيد.
در کاسه چهارم سس چيلي بريزيد.
مرغها را ابتدا در ظرف آرد بغلتانيد تا آرد همه جاي آن را بگيرد و کمي تکان دهيد تا آؤد اضافه از آنها بريزد و سپس در کاسه تخم مرغ بگذاريد و بچرخانيد تا کاملا به تخم مرغ آغشته شوند و بعد در ظرف پانکو بغتاليد طوري که همه جاي مرغ پانکو و آرد سوخاري گرفته باشد و در آخر در ظرف سس چيلي فرو کنيد و کمي تکانشان دهيد تا سس اضافه از آنها بريزد و روي سيني فر بچينيد.
روي مرغها دانه کنجد بپاشيد و کمي با اسپري روغن و يا قلمو آنها را چرب کنيد و در فر قرار دهيد.
۲۰ دقيقه بايد در فر باشند تا کاملا کريسپي شوند. پس از گذشت ۱۰ دقيقه، آنها را برگردانيد تا هر دو طرف يکسان پخته شوند.
در ظرف سرو چيده و با گشنيز تزيين کنيد.
منبع: ماهنامه ساناز سانيا