قارچ پنیری

تعداد: ۲ نفر / آماده سازي: ۱۵ دقيقه / پخت: ۱۵ دقيقه / استراحت: ۱۰ دقيقه / سطح: متوسط

سينه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۲ عدد
نمک و دانه و فلفل سياه (کوبيده شده):‌به مقدار لازم
کلاهک قارچ دکمه اي (نسبتاً بزرگ): ۲۰ عدد
پنير چدار يا گودا (رنده شده):‌۱۵۰ گرم
آرد نول (الک شده): ۱ پيمانه
تخم مرغ (همزده شده): ۲ عدد
پودر سوخاری آینز: ۱ پيمانه
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

مواد لازم

روش تهیه

​۱- سينه هاي مرغ را روي تخته آشپزخانه قرار دهيد و آنها را برش افقي دهيد تا سينه هاي مرغ نازک شوند، سپس آنها را به مقداري نمک و فلفل سياه آغشته کنيد تا مزه دار شوند.
۲- کلاهک هاي قارچ را با پنير پُر کنيد. از سينه هاي مرغ برش هايي به اندازه کلاهک هاي قارچ برش دهيد و آنها را روي پنير ها قرار دهيد.
۳- قارچ ها را ابتدا داخل ظرفي حاوي ارد بلغلتانيد، سپس آنها را به تخم مرغ آغشته کنيد و در آخر، در پودر سوخاری آینز بغلتانيد. قارچ ها را در قابلمه اي حاوي روغن داغ، روي حرارت ملايم سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند، سپس آنها را به وسيله کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و به مدت ۱۰ دقيقه روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. قارچ هاي پنيري را در ظرف مورد نظر بچينيد و سرو کنيد.

​​منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا