نان تست تازه 6 عدد
کره بادام زمینی 3 قاشق چای خوری
نوتلا یا هر محصول شکلاتی مشابه
دیگر 100 گرم
انبه و توت فرنگی خردشده در مجموع
50 گرم
آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 3 قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
روغن مایع 1 قاشق چای خوری
قسمت دور و قهوه ای نا نها را به وسیله چاقوی دندانه دار بریده و جدا کنید. با وردنه روی نا نها بکشید تا صاف نازک شوند . کمی کره بادا م زمینی روی نا نها زده و بعد دو برابر آن نوتلا بزنید، میوه ها را روی آ نها قرار داده و رول کنید .
رو لها را در ظرف حاوی آرد سفید بغلتانید، در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با چنگال زده و رو لها را در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن زیاد و داغ سرخ کنید.
رو لها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه کشیده شود .
بقیه نوتلا را با یک قاشق چا یخوری روغن مایع مخلوط کرده و به روش ب نماری یا در مایکروفر ذوب کنید و و رولهای سوخاری شده را داخل آن زده و سرو نمایید
منبع: هنر آشپزی