کممبر سوخاری

Camembert fried

 

مواد  لازم
پنیر  کممبر  عدد
آویشن  ی  کدوم  قاشق  چا  یخوری
پودر  سیر  ی  کچهارم  قاشق  چا  یخوری
پودر سوخاری آینز  یا  آرد  سوخاری  80 گرم
عدد  تخم  مرغ  1
آرد  40 گرم
روغن  برای  سر  خکردن  به  مقدار  لازم
بادام  هندی  و  بادام  زمینی  تست  شده
برای  سرو  به  مقدار  لازم

 

طرز  تهیه
ابتدا  کممبر  را  به  اندازه  دلخواه  به  صورت  مکعبی  برش  زده  و  در  فریزر  قرار  دهید 
در  ظرفی  پودر  آویشن  و  پودر  سیر  را  به  پودر سوخاری آینز   یا  آرد  سوخاری  افزوده  و  کنار  بگذارید 
تخ  ممر  غها  را  در  ظرفی  با  چنگال  بزنید  تا  یکدست  شوند  آرد  را  نیز  در  بشقابی  ریخته  و  کنار  بگذارید
کممبرهای  سرد  شده  را  ابتدا  در  آرد  زده  و  سپس  در  تخ  ممرغ  بغلتانید  و  در  آخر  در
پودر  سوخاری  آینز  بزنید  و  در  روغن  داغ  انداخته  و  سرخ  کنید،  در  پایان  با  بادام  هندی  و  بادا  مزمینی  سرو  نمایید

 

نکته
در  صورت  تمایل  می  توانید  مرحله  تخم  مرغ  و  آرد  سوخاری  را  دوبار  انجام  دهید  تا  لایه  سوخاری  روی  پنیر  بیش  تر  شود
میتوانید پنیرها  را  پس  از  پوشش  دادن  با  پانکو  در  ظرف  دربسته  در  فریزر  نگهداری  کرده  و  در  زمان  مصرف  آ  نها  را  سرخ  کنید

 

مرجع: هنر آشپزی