رول سوخاری نوتلا و میوه

 

مواد  لازم
نان  تست  تازه  عدد
کره  بادام  زمینی  قاشق  چای  خوری
نوتلا  یا  هر  محصول  شکلاتی  مشابه
دیگر  100 گرم
انبه  و  توت  فرنگی  خردشده  در  مجموع
50 گرم
آرد  سفید  قاشق  سوپ  خوری
تخم  مرغ  عدد
آرد  سوخاری    قاشق  سوپ  خوری
روغن  برای  سرخ  کردن  به  مقدار  لازم
روغن  مایع  قاشق  چای  خوری

 

طرز تهیه
قسمت  دور  و  قهوه ای  نا  نها  را  به  وسیله  چاقوی  دندانه دار  بریده  و  جدا  کنید.   با  وردنه  روی  نا  نها  بکشید  تا  صاف   نازک  شوند  کمی  کره  بادا  م زمینی  روی  نا  نها  زده  و  بعد  دو  برابر  آن  نوتلا  بزنید،  میوه ها  را  روی  آ  نها  قرار  داده  و  رول  کنید  .
رو  لها  را  در  ظرف  حاوی  آرد  سفید  بغلتانید،  در  ظرفی  دیگر  تخم  مرغ ها   را  با  چنگال  زده  و  رو  لها  را  در تخم  مرغ  و  در  آخر  در  آرد  سوخاری   بغلتانید  و  سپس  در  روغن  زیاد و  داغ  سرخ  کنید.
 رو  لها  را  روی  حوله کاغذی  قرار  دهید  تا  روغن  اضافه کشیده  شود  .
بقیه  نوتلا  را  با  یک  قاشق چا  یخوری  روغن  مایع  مخلوط  کرده و  به  روش  ب  نماری  یا  در  مایکروفر ذوب  کنید  و   و  رولهای  سوخاری شده  را داخل  آن  زده  و  سرو  نمایید

 

مرجع: هنر آشپزی